A photograph is the pause button of life.

   

Blog 

Fotoshoot op de Heide. 03-10-2022

Hooray! Mijn eerste blog is geboren☺

Ik wil jullie vandaag meenemen naar de heide in Hilversum, een plek die al lang hoog op mijn lijstje stond maar waar ik door omstandigheden nog niet eerder was geweest.

En zeg nou zelf.. dat ziet er toch prachtig uit?! Ik vind het zo'n sprookjes achtige sfeer hebben, en ik hou daar zo van! Op een middag rond half september besloot ik dat ik na het avondeten er naar toe te rijden om te kijken waar het is en hoe de heide erbij zou staan. Mijn beide kids waren ook benieuwd en gingen gezellig met me mee, in de onderstaande foto's kan je zien dat wij er een leuke mini-shoot van gemaakt hebben.

Deze avond was heerlijk! Nog lekker warm weer en de zon stond al laag.. Dit resulteerde in prachtige warme foto's en een fijne avondwandeling door dit mooie gebied. Vanaf de parkeerplaats was het maar 5 minuutjes lopen om de heide te bereiken, dus dat is goed te doen. Eenmaal daar aangekomen.. WOW! het is zo uitgestrekt en  prachtig paars. Dit had ik van te voren niet verwacht en eigenlijk ook zo dicht bij huis! 

Helaas bloeit de heide maar kort per jaar, zo'n 4 weken ongeveer afhankelijk van het weer natuurlijk. Meestal vanaf half Augustus tot half September. Voor volgend jaar ga ik in deze 4 weken zeker mini-shoots organiseren in dit mooie gebied, dus zet het alvast in de agenda ;)

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn blog te lezen. Voor vragen, opmerkingen of een afspraak maken mag je me uiteraard altijd een bericht of email sturen.

Liefs, Kim.


jessy-1-4
jessy-1
jessy-1-7
jessy-2-2
jessy-2
jessy-4
jessy-5
jessy-3
jessy-1-6